Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Mint

2.199,00 Lei

 
 
Acestui produs nu i se mai pot aplica discount-uri de user sau de promotii!

Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Mint Pret: 2.199,00 Lei

Categorie: Telefoane mobile Samsung
Cod: GSM61863

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Mint

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Descriere

 

Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Mint

 
 
Tot ce vrei, pentru a face tot ce iti place
 
 
Acesta este un telefonul pentru cei care isi doresc totul. V-am ascultat pe voi, fanii, iar ceea ce am creat este un telefon care nu accepta niciun compromis. Acesta este telefonul creat special pentru fanii de toate tipurile. Asa ca, indiferent daca esti fan al fotografiei, al jocurilor sau al transmiterii in feed-ul tau a tot ceea ce te inspira, iti oferim un telefon care contine tot ce poate fi mai bun in materie de inovatie din gama S20. Acesta este telefonul care iti ofera tot ce vrei, pentru a face cat mai mult din ceea ce iti place.
 

CULORI

Nuante care vor starni gelozia curcubeului

Telefonul nu iti paraseste mana aproape niciodata, asa ca trebuie sa se asorteze perfect stilului tau. Alege dintr-o gama larga de nuante in trend, cu un finisaj mat elegant, de la spectaculos si indraznet la subtil si clasic

 
 

ECRAN INFINITY-O

Toate privirile sunt indreptate spre ecranul Infinity-O

Upgradeaza ceea ce vezi. Ecranul de 6.5" Full HD Infinity-O Display are trei laturi abia vizibile ce inconjoara marginile plate si un foarte mic orificiu pentru camera. Asta inseamna un ecran mai captivant, care face gaming-ul, streaming-ul si apelurile video mult mai distractive.

 
 
Fotografia perfecta din prima incercare, unghi mai larg si mai aproape
 

CAMERA PRO-GRADE

Camera cu trei obiective, de tip profesional

Cele trei camere de pe partea din spate iti permit sa obtii cu usurinta acea fotografie profesionala, care nu are nevoie de filtre. Incadreaza scena cu camera Wide-Angle, apoi largeste imaginea mai mult cu camera Ultra Wide sau apropie imaginea folosind zoom-ul optic 3x al camerei Telephoto.

 
 

SPACE ZOOM

Iesi din multime si stai in primul rand

Obtine acces VIP din orice ipostaza: functia Space Zoom 30X iti permite sa faci zoom dintr-o parte in alta a camerei. Combinatia dintre zoom-ul optic 3x si zoom-ul Super Resolution 30x iti permite sa obtii un prim-plan al scenei fara a te deplasa.

 
 
Pentru cei carora le plac noptile
 
 

MOD NOAPTE

Cel mai mare senzor al nostru Dual Pixel, pentru fotografii clare pe timp de noapte

Cu pixeli mai mari si camera AI imbunatatita, camera spate de pe Galaxy S20 FE se auto-regleaza pentru atrage lumina chiar si atunci cand este intuneric, pentru ca fotografiile tale sa iasa detaliate si pline de culoare. De asemenea, camera preia mai multe cadre dintr-o data, procesandu-le intr-o singura fotografie clara pe timp de noapte.

 
 

SINGLE TAKE

Captare simultana, cu optiuni multiple. Toate acestea sunt posibile prin utilizarea AI

Modul Captura unica te transforma intr-un creator de continut la nivel profesionist, cu o simpla apasare a declansatorului. Filmeaza timp de pana la 15 secunde si apoi lasa-ti telefonul sa faca treaba. Dupa ce ai terminat, acceseaza Galeria pentru a descoperi o varietate de videoclipuri, fotografii si multe altele.

 
 

CAMERA FATA

De la selfie-uri la autoportrete

Atunci cand ai o camera frontala de 32 MP, selfie-urile si vlog-urile tale sunt captate la un cu totul alt nivel. Fii vedeta filmarii si bucura-te de mai multe detalii in fotografii si videoclipuri.

 
 

CONECTIVITATE

LTE si Wi-Fi 6 iti mentin viteza de streaming

Reteaua LTE de pana la 2,0 Gbps ofera viteze de transfer ridicate, in timp ce reteaua Wi-Fi 6 asigura conectarea securizata si cu latenta scazuta, chiar si in locuri aglomerate. Asa ca, indiferent daca esti conectat la LTE sau Wi-Fi, poti continua jocul in timp real cu lag minim.

 
 

SUPER SMOOTH 120HZ

Cel mai rapid ecran al nostru, cu cea mai mica latenta, pentru a tine pasul cu toate feed-urile tale

De doua ori mai rapid decat multe ecrane de smartphone-uri, ecranul Super AMOLED are o rata de reimprospatare de 120 Hz, care va asigura claritatea actiunii si raspunsul rapid la atingere. Indiferent daca derulezi prin cronologie sau parcurgi imaginile din galerie, ecranul se misca rapid, cu mai putine intarzieri.

 

 

00:00Current time00:00

 

 

 

 

BATERIE INTELIGENTA ALL-DAY

Mod All-Day inteligent pentru baterie, cu care poti juca ore in sir pana cand telefonul se descarca

Uita de stresul cautarii unui loc pentru a-ti incarca telefonul. Bateria de 4500 mAh (tipic) ofera telefonului curentul de care are nevoie pentru a rezista o zi intreaga si este suficient de inteligenta pentru a-si economisi puterea pentru momentele cand ai intr-adevar nevoie de ea.

 

 

 

AP SI MEMORIE RAM

Telefonul care gandeste incredibil de rapid

Profita din plin de transferul rapid de date si continut bazat cu ultimul nostru chipset inovativ pentru S20 si cei 6 GB de RAM. Toate acestea, plus un NPU imbunatatit, duc performanta la un nou nivel, astfel incat trecerea de la o aplicatie la alta sa fie fluida, streaming-ul live sa se deruleze fara intreruperi, iar jocurile sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

 

SPATIU DE STOCARE

Spatiu pentru mii de fotografii si videoclipuri

Cu cei 128 GB integrati si posibilitatea de a stoca pana la 1 TB pe un card microSD, singura limita la ceea ce poti stoca este doar ceea ce poti crea si descarca tu, personal.

 
   

IP 68

Rezistent la stropi, ploaie si praf

Clasificat la IP68 in privinta rezistentei la apa si praf, acest telefon rezista la o adancime de 1.5 metri sub apa timp de pana la 30 de minute. Asa ca poti sa te joci sau sa filmezi chiar daca telefonul se umezeste putin.

   

 

   
Produsele preferate Galaxy sunt neobisnuite
   

SUPER STEADY

Fotografiile de actiune tremurate sunt corectate cu ajutorul stabilizarii avansate asigurate de AI.

   

SUPER FAST CHARGING

Ca un somn de dupa-amiaza pentru telefonul tau. Conecteaza telefonul la priza pentru a-l incarca la 50% in 30 de minute cu incarcatorul super rapid de 25 W.

   

FAST WIRELESS CHARGING 2.0

Asaza-ti telefonul pentru o incarcare super-rapida.

   

WIRELESS POWERSHARE

Iti poti incarca ceasul, castile si chiar telefonul unui prieten.

   

SAMSUNG DEX

Conecteaza-te wireless la televizor pentru a face multitasking intr-un mod cu totul nou.

   

QUICK SHARE

Pur si simplu trage in sus panoul de distribuire si selecteaza prietenii din apropiere pentru a distribui.

   

ONE UI 2

Interfata One UI este proiectata pentru simplitatea de zi cu zi. Pastreaza ceea ce este esential pe ecran in modul Always On Display, astfel incat sa poti vedea dintr-o privire ceea ce cauti. Si protejeaza-ti ochii cu modul Dark.

 

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Mint au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Mint poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Cumperi fara griji! Acest produs beneficiaza de GARANTIE 24 luni.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Mint

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Mint

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE (2021), Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Cloud Mint