Telefon LG Velvet 5G

3.199,00 Lei

 
 
Cumpara 5 cu 3.039,05 Lei / buc
Cumpara 10 cu 2.879,10 Lei / buc

Telefon LG Velvet 5G Pret: 3.199,00 Lei

Categorie: Telefoane mobile LG
Cod: GSM57553

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Telefon LG Velvet 5G

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

 

Proiectat pentru a-l simți

LG VELVET are un finisaj unic, care strălucește în așa fel încât simulează reflectările culorii catifelei. Designul subțire, ergonomic, dispune de o cameră triplă, cu dispunere verticală, inspirată de subtilitatea picăturilor de apă atunci când cad.
 
Design subțire și minimalist al LG VELVET.
 

Viziunea unui regizor de film

Ecranul larg OLED de 17,3 cm (6,8 ”) cu raportul exact 20,5: 9 este perfect pentru a vă bucura la maxim de filmele preferate. Proporția ecranului combinată cu difuzorul stereo obține o experiență cu totul imersivă și unică.
 
Un bărbat care stă într-un tunel ușor cu un fundal întunecat.
 

Sunet inteligent

Veți avea întotdeauna sunetul perfect. AI Sound analizează peste 17 milioane de sunete pentru a recunoaște ceea ce asculți și pentru a aplica setările audio ideale. Veți auzi știrile mai clar, muzica cea mai intensă și cele mai realiste filme.
 
Video muzical, film, blog pe smartphone.
* LG VELVET; cu acces rapid la aplicațiile Google pe care le utilizați cel mai mult.
5G cu Qualcomm® Snapdragon ™ 765G 5G, baterie de 4.300 mAh, 128 GB / 6 GB

Nu ratați niciun detaliu

Fiecare moment va fi capturat în detalii maxime. Senzorul de 48MP reduce zgomotul pentru detalii extraordinare. Obțineți fotografii mai luminoase și mai clare chiar și în medii cu lumină scăzută cu tehnologia Pixel Binning.
 
Fotografie a unei persoane care călărește o bicicletă realizată cu camera foto spate de înaltă definiție și triplă de 48 MP a LG VELVET.
 

Stabilizează mișcarea

Spune adio zguduirii videoclipurilor dvs. Captură imagini stabile, chiar și cu mâini tremurătoare sau în mediu. Chiar și în condiții de lumină scăzută, videoclipurile au o stabilitate extraordinară, fără a fi nevoie de un stabilizator extern.
 
Doi bărbați pe scutere noaptea pe stradă.

Controlați viteza de înregistrare

Preia controlul timpului. Simte-te liber să schimbi manual viteza în timpul înregistrării. Sau utilizați opțiunea automată care stabilește ritmul bazat pe mișcare pentru a obține videoclipuri profesionale în cel mai scurt timp, fără editare ulterioară.
 
Omul care dansează pe stradă.
 

Voci clare fără zgomot

Sistemul Voice Bokeh distinge vocile de sunetul înconjurător pentru control audio complet. Când doriți să fiți auziți mai clar într-un videoclip, AI Noise Recognition se concentrează doar pe cuvintele dvs., eliminând zgomotul de fond, cum ar fi sunetul mașinilor sau al vântului.
 
Interviu cu două femei pe stradă noaptea.

Adăugați distracție selfie-urilor voastre

Cu ajutorul tehnologiei 3D cu plasă facială, puteți aplica efecte fotografice care se potrivesc feței dvs. chiar și atunci când sunteți pe drum. Cele mai amuzante autocolante se mișcă cu tine în timp ce întorci capul sau miști camera.
 
Două fete care aplică autocolante distractive pe selfie-urile lor.
 

Strângeți experiența 5G

Adăugați un al doilea ecran pentru multitasking-ul real îmbunătățit datorită 5G. Utilizați două aplicații simultan, redați în timp ce vizionați un videoclip sau discutați cu un prieten în timp ce vizionați un film.
 
Joc de curse pe smartphone.
 

Real multitasking pentru a te bucura de dublu

Faceți mai multe lucruri simultan cu LG Dual Screen. Utilizați telefonul ca o consolă de jocuri, bucurați-vă de emisiuni TV în timp ce discutați sau faceți cumpărături pentru haine în timp ce urmăriți un blog de modă. Totul cu mai mult spațiu ca niciodată.
 
Mai multe opțiuni multitasking disponibile pe ecranul dual.
 

Scrierea și desenul natural

Desenați sau scrieți tot ce doriți într-un mod natural, cu același sentiment pe care vi-l oferă creionul și hârtia. Stylus Pen are o tehnologie AES cu răspuns mai rapid, care capătă întregul potențial al ecranului dual.
 
Redarea unui videoclip pe un ecran și scrierea notelor pe celălalt.
 

Bateria durează și durează

Putere toată ziua cu o baterie mare de 4.300 mAh. Încărcarea super rapidă vă duce de la 0 la 100% la o încărcare mai rapidă ca niciodată, în timp ce încărcarea wireless vă va face să uitați de cabluri pentru totdeauna.
 
Cuplati in fata unui cort noaptea.
 

 

 

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Telefon LG Velvet 5G au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Telefon LG Velvet 5G poate fi schimbat fara notificare prealabila.
LG

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Telefon LG Velvet 5G

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Telefon LG Velvet 5G

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Telefon LG Velvet 5G