-17 %

Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Octa-Core 10.5 6GB RAM 128GB WiFi Mountain Grey

Pret special 2.899,00 Lei

Pret: 3.499,00 Lei

 
 

Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Octa-Core 10.5 6GB RAM 128GB WiFi Mountain Grey Pret: 2.899,00 Lei

Categorie: Tablete Samsung
Cod: GSM58874

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Octa-Core 10.5 6GB RAM 128GB WiFi Mountain Grey

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Tableta Samsung Galaxy Tab S6, Octa-Core, 10.5", 6GB RAM, 128GB, WiFi, Mountain Grey

Varianta WiFi, NU dispune de suport SIM


Dimensiuni de tableta, puterea unui computer


Galaxy Tab S6 iti ofera mobilitatea unei tablete si performanta unui calculator. Multifunctionala, cu S Pen integrat, Tab S6 este partenerul perfect atat pentru lucru, cat si pentru distractie. Fii mereu pregatit pentru orice surpriza si transforma provocarile in oportunitati.



S Pen integrat

Foloseste S Pen oricand ai nevoie sa iti scrii ideile sau sa iei notite. Creionul este atasat pe spatele tabletei cu ajutorul unui magnet si se incarca automat cand este plasat la loc in spatiul dedicat.



*S Pen trebuie atasat in zona de incarcare de pe spatele dispozitivului pentru a fi incarcat wireless inainte de prima utilizare. **Atunci cand este incarcata complet, durata de viata a bateriei S Pen este de pana la 11 ore in standby. Durata de viata efectiva a bateriei poate varia in functie de mediul de retea, de modelele de utilizare si de alti factori.

Noteaza-ti ceea ce conteaza

Urrmaresti un videoclip si vrei sa iti notezi cateva impresii despre el? Poti avea deschise simultan Samsung Notes si playerul video preferat, poti regla transpareta ferestrelor pentru a iti lua notite fara sa opresti vizonarea.



Detine controlul

Controleaza Galaxy Tab S6 printr-o simpla apasare de buton. Pentru ca este conectat prin Bluetooth, S Pen iti permite sa rulezi aplicatii de la distanta. In plus, cu S Pen Action poti manevra totul prin gesturi, chiar daca nu esti langa tableta.

*Functia de telecomanda a S Pen are o raza de actiune de aproximativ 10 metri intr-un spatiu deschis. Functionarea poate varia in functie de circumstante.



Creaza desene elaborate

Desenezi sau realizezi schite ca un profesionist. Datorita celor 4.096 de niveluri diferite de sensibilitate la apasare, S Pen se poate comporta ca o pensula, permitandu-ti sa creezi compozitii complexe fara niciun efort.



Transforma tableta in desktop

Conecteaza tableta la Samsung DeX pentru a avea o experienta desktop. Tastatura portabila BookCover Keyboard* a tabletei Galaxy Tab S6 are o tasta dedicata pentru acces rapid la DeX si un touchpad integrat. Daca ai nevoie de mai multa vizibilitate, foloseste cablul HDMI pentru a te conecta la orice monitor sau ecran compatibil.




Fii eficient

Cu un singur click, imparte ecranul in mai multe ferestre. Ia notite, citeste-ti mailul si uita-te la fotografii in acelasi timp. Alege dimensiunea la care doresti sa afisezi fiecare fereastra, astfel incat sa lucrezi cat mai simplu si mai comod.

*Aplicatiile care permit afisarea in ferestre multiple sunt: Galeria de imagini, Calculator, Mesaje, Samsung Notes si Video. Alte aplicatii dezvoltate de terte parti ar putea, de asemenea, sa permita acest tip de afisare.



Fotografiaza si creaza videoclipuri ca un profesionist

Pentru prima data, ai un Galaxy Tab cu doua camere, de 13MP si 5 5MP, pozitionate pe spatele tabletei. Cu functiile Ultra Wide si Smart AI poti realiza fotografii profesionale, iar daca doresti sa creezi videoclipuri la o calitate de studio ai la dispozitie Adobe Premiere Rush.



Procesator de ultima generatie

Construita cu tehnologie de ultima generatie, Galaxy Tab S6 isi permite sa te joci fara intreruperi. Aplicatiile inteligente ruleaza la o viteza mult mai mare datorita retelei neuronale, iar Bixby Vision are o capacitate de invatare imbunatatita, care ii pemite sa identifice mai usor locul in care este facuta fotografia.



Ramai conectat intreaga zi

Salveaza tot ce conteaza pentru tine intr-un singur loc. Poti opta pentru modelul cu 6GB RAM si 128GB spatiu de stocare, sau cel cu 8 GB RAM si 256GB spatiu de stocare. Poti extinde spatiul de stocare disponibil cu ajutorul unui card SD de pana la 1TB.
*Capacitatea de stocare reala poate varia in functie de tara sau regiune.

**Card microSD vandut separat. Disponibilitatea poate varia in functie de tara sau de operator.




Ramai conectat intreaga zi

Lasa incarcatorul acasa. Cu o baterie de 7.040 mAh, Galaxy Tab S6 iti permite sa urmaresti pana la 15 ore de video. Poti folosi incarcarea rapida USB Type C, sau poti alege statia de incarcare POGO.

*Valoare standard testata in conditii de laborator. Valoarea standard reprezinta valoarea medie estimata tinand cont de abaterea in ceea ce priveste capacitatea bateriei. Testarea s-a realizat conform standardului IEC 61960, pe mai multe mostre de baterii. Capacitatea considerata (minima) este de 6.840 mAh (Capacitate considerata baterie). Durata de viata efectiva a bateriei poate varia in functie de retea, de modul de utilizare si de alti factori. **Statia de incarcare POGO este vanduta separat.



Deblocare rapida

Scapa de grija parolei. Cititorul de amprenta incorporat iti ofera securitate maxima printr-o singura atingere. Blocheaza sau deblocheaza Galaxy Tab S6 simplu si rapid, apasand direct pe ecran.




Galaxy Tab S6 iti permite sa te conectezi prin LTE pentru a descarca continut cu viteza de pana la 2,0 Gbps si incarca cu pana la 150 Mbps. Acum, iti poti accesa continutul atunci cand doresti, chiar daca nu ai o retea Wi-Fi in apropiere.
*Performanta acestei caracteristici poate varia in functie de distanta si de calitatea retelei.




Bixby, asistentul tau personal

Noul Bixby iti recunoaste vocea si, alaturi de Smart Things, te ajuta sa ai o casa inteligenta si sa obtii informatii utile. Conecteaza si manevreaza electrocasnicele si alte device-uri printr-o singura aplicatie. Ai control complet chiar si atunci cand esti plecat.



Comunici chiar si fara telefon

Cand nu ai telefonul la indemana, Galaxy Tab S6 se sincronizeaza cu smartphone-ul tau Galaxy, ca tu sa nu pierzi niciodata vreun apel. De asemenea, poti raspunde la mesajele text urgente.




Universul Galaxy

Sincronizeaza-ti toate dispozitivele Galaxy, pentru a fi mereu conectat. Logheaza-te in contul tau Samsung si foloseste Galaxy Tab S6 ca un panou de control, ca sa nu ratezi nimic din ce conteaza pentru tine.



*Fiecare dispozitiv trebuie sa fie conectat la o retea wireless. *Pentru interoperabilitate prin Connected+, toate dispozitivele trebuie sa fie inregistrate in acelasi cont Samsung.

Alege culoarea potrivita tie

Exprima-ti personalitatea cu ajutorul unei tablete de numai 5.7 mm grosime si greutate de 420g. Alege una dintre cele trei culori pline de viata, Cloud Blue, Rose Blush sau Mountain Gray. Ai S Pen asortat pentru fiecare culoare.



Imagini perfecte si sunet de calitate

Afisajul sAMOLED imersiv cu un ecran de 10,5 inchi de 2560 x 1600 WQXGA la 287 ppi si un screen ratio de 16:10, ideal pentru ore intregi de vizionare si citit. Afunda-te in continutul tau cu ajutorul celor patru difuzoare care ofera un sunet profund si captivant integrate unui corp foarte subtire.

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Octa-Core 10.5 6GB RAM 128GB WiFi Mountain Grey au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Octa-Core 10.5 6GB RAM 128GB WiFi Mountain Grey poate fi schimbat fara notificare prealabila.
• Atentie! Va rugam sa testati aceste produse fara sa indepartati sigiliile si/sau foliile de protectie. Indepartarea acestora duce automat la pierderea GARANTIEI.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Octa-Core 10.5 6GB RAM 128GB WiFi Mountain Grey

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Octa-Core 10.5 6GB RAM 128GB WiFi Mountain Grey

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Octa-Core 10.5 6GB RAM 128GB WiFi Mountain Grey