-9 %

Tableta Samsung Galaxy Tab A 2019 8" 2GB RAM 32GB 4G Silver

Pret special 729,00 Lei

Pret: 799,00 Lei

 
 
Cumpara 10 cu 719,10 Lei / buc

Tableta Samsung Galaxy Tab A 2019 8" 2GB RAM 32GB 4G Silver Pret: 729,00 Lei

Categorie: Tablete Samsung
Cod: GSM58881

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Tableta Samsung Galaxy Tab A 2019 8" 2GB RAM 32GB 4G Silver

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Tableta care te însoțește mereu
Descoperă un partener util în Galaxy Tab A (8,0", 2019), o tabletă care excelează la elementele de bază și care include mult mai multe. Având un design ușor de ținut într-o mână, aceasta este subțire, compactă și portabilă, fiind un amestec ideal de performanță, design și accesibilitate.
 
 
Un design convenabil
Am eliminat tasta „home” din față și am mutat logo-ul pe spatele Galaxy Tab A (8,0", 2019) pentru a-ți oferi un ecran mai mare pentru vizionare și explorare. Difuzoarele duale montate în partea de jos sunt ascunse vederii și întregesc aspectul subțire. Partea din spate metalică și sigla Samsung oferă o notă elegantă
 
 
O strecori în geantă și ești gata de plecare
Există întotdeauna destul loc pentru Galaxy Tab A (8,0", 2019) acolo unde mergi. Fiind subțire și cântărind numai 347 de grame, copiii o pot ține cu ușurință, în timp ce adulții o pot prinde cu o singură mână. O poți avea fie în varianta neagră, fie argintie, pentru a se potrivi stilului tău.
 
 
Un ecran plăcut privirii
Galaxy Tab A (8,0”, 2019) are un afișaj strălucitor de 8 inci, de 1280x800 pixeli, cu raport de ecran de 16:10, pentru o vizualizare optimă atât în poziție verticală, cât și orizontală. Iar pentru a începe vizionarea sau redarea de conținut, tableta vine împreună de YouTube Premium, astfel încât videoclipurile tale preferate să fie redate fără reclame și întreruperi.
 
 
Un teren de joacă digital pentru învățare și divertisment
Samsung Kids Home te lasă să configurezi un mediu sigur în care copiii tăi să exploreze. Accesează pur și simplu Panoul rapid pentru a te bucura de aplicații preinstalate cu personaje ce există în lumea virtuală. Controlul parental îți permite monitorizarea utilizării și timpului de joc, pentru a putea oferi copiilor tableta, fără griji.
 
 
Partajează pentru a rămâne conectat, chiar dacă te afli la distanță
Utilizatorii care dețin un cont Samsung pot alege să partajeze elemente din aplicațiile Calendar, Samsung Notes și Galerie. Cu ajutorul partajării instantanee de imagini și videoclipuri, evenimente, notițe și multe altele, familia ta poate acum să creeze amintiri împreună.
 
 
Concentrează-te numai pe ceea ce dorești să vezi
Vizionează numai ce dorești, atunci când dorești. Cu One UI, Galaxy Tab A (8,0”, 2019) reduce la minimum dezordinea de pe ecran, alegând conținutul cel mai relevant pentru tine. Pur și simplu atinge și concentrează-te pe ceea ce dorești să vezi și să citești, detaliu cu detaliu, și bucură-te de experiența optimizată de tabletă, pe ecran mare.
 
 
Durată de viață a bateriei de neegalat
Galaxy Tab A (8,0”, 2019) are mai multă energie decât ar fi de așteptat de la un dispozitiv atât de subțire. Bateria de 5.100mAh* îți oferă libertatea de a uita de încărcător pentru perioade îndelungate de timp, atunci când trebuie să mergi undeva sau ai mult conținut de vizionat.
 
 
Alimentează-ți viața cu energie pentru a păstra toate momentele
Atunci când vine vorba de performanță și spațiu, Galaxy Tab A (8,0”, 2019) îndeplinește toate cerințele. Vine cu 2GB RAM și 32GB spațiu de stocare și cu cel mai recent sistem de operare Android P. Un compartiment dedicat pentru cartela SD permite adăugarea de până la 512GB, astfel încât să îți poți păstra toate amintirile într-un singur loc.
 
 

 

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Tableta Samsung Galaxy Tab A 2019 8" 2GB RAM 32GB 4G Silver au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Tableta Samsung Galaxy Tab A 2019 8" 2GB RAM 32GB 4G Silver poate fi schimbat fara notificare prealabila.
• Atentie! Va rugam sa testati aceste produse fara sa indepartati sigiliile si/sau foliile de protectie. Indepartarea acestora duce automat la pierderea GARANTIEI.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Tableta Samsung Galaxy Tab A 2019 8" 2GB RAM 32GB 4G Silver

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Tableta Samsung Galaxy Tab A 2019 8" 2GB RAM 32GB 4G Silver

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Tableta Samsung Galaxy Tab A 2019 8" 2GB RAM 32GB 4G Silver