-31 %

Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2e, Negru

Pret special 549,00 Lei

Pret: 799,00 Lei

 
 

Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2e, Negru Pret: 549,00 Lei

Categorie: Gadgeturi Diverse Smartwatch
Cod: GSM59846

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2e, Negru

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

 

Amazfit GTS 2e, noul smartwatch de la Xiaomi cu termometru și urmărire completă a sănătății
Sport Smartwatch - ecran AMOLED de 1,65" - 6 moduri sportive - Senzor optic Biotracker PPG 2 - Accelerometru - Senzor geomagnetic - Senzor de presiune a aerului - Senzor de lumină ambientală - Termometru - baterie de 246 mAh - Până la 14 zile de utilizare zilnică - 3 culori diferite

Amazfit GTS 2e – noul smartwatch de la renumitul subbrand Xiaomi – vine la PowerPlanetOnline. Acest lucru este considerat a fi o versiune mai accesibile de ceas cele mai căutate și cele mai bine vândute, pentru cei care au nevoie de cele mai bune pentru mai puțin!

GTS 2e se mândrește cu cea mai recentă tehnologie și cu cele mai cuprinzătoare caracteristici pentru a vă urmări sănătatea și performanța sportivă. Încă o dată, acesta vine într-un design subțire, ușor, fără margini, un ecran retina incredibil, asistență vocală, și chiar de măsurare a saturației oxigenului din sânge - este uimitor! Stai aici pentru a descoperi în profunzime.

Design mat-terminat și ecran de acoperire din sticlă
Amazfit GTS 2e a apărut sub influența conceptului de design fără frontiere. Sticla curbată 2.5D, tăiată rafinat, se topește delicat cu corpul din aliaj de aluminiu mat, care recreează o experiență vizuală puternică.

Mai mult, Xiaomi Amazfit a echipat GTS 2e cu tehnologie revoluționară de acoperire pe suprafața ecranului, făcându-l mai rezistent la zgârieturi și uzură, îmbunătățind foarte mult durata de viață a dispozitivului.

Ecran Super Retina AMOLED 341 PPI de 1,65 inchi
Fii uimit de ecranul AMOLED Super Retina de 1,65 inchi, care este comparabil cu un telefon din punct de vedere al calității vizuale.

De fapt, are o rezoluție a imaginii atât de mare încât ajunge la 341 pixeli per inch (ppi), afișând toate informațiile cu claritate și claritate completă.

Curea de silicon interschimbabilă de 20 mm
În ceea ce privește cureaua, Xiaomi Amazfit GTS 2e vine cu o curea de silicon, ideală atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru sport.

Cu toate acestea, puteți înlocui cureaua sa de 20mm cu una diferită în doar câteva secunde. În acest fel, veți fi rapid gata pentru o conferință oficială, o bere cu prietenii, o nunta .... ? Foarte usor! Nu ratați gama largă de brățări și accesorii compatibile disponibile în catalogul nostru. Metal, piele, silicon în diferite culori, etc. Găsiți o vă place în articole legate de acest produs!

Interfețe diferite pentru ceasul GTS 2e
Personalizați fața ceasului inteligent GTS 2e și terminați-l pentru a se potrivi stilului dvs., cu unul dintre modelele de față disponibile prin Zepp APP.

Iar cu interfața digitală modulară, informațiile cheie sunt afișate în centru, astfel încât să aveți dintr-o privire ceea ce doriți.

În plus, timpul va fi întotdeauna afișat, fără ca ecranul să fie activat.

Urmărire completă a stării de sănătate cu senzor optic BioTracker PPG 2
După ce v-am explicat cât de minunat este Xiaomi Amazfit GTS 2e la exterior, iar în cazul în care ați avut îndoieli cu privire la cât de perfect este din toate punctele de vedere, acum vom apela la toate funcțiile pe care le include pentru monitorizarea completă a sănătății.

Aceste sarcini sunt efectuate datorită senzorului optic de bio-urmărire de înaltă precizie, BioTracker PPG 2, dezvoltat și patentat de Huami Technology. Îl detaliem mai jos.

Monitorizarea procentului de oxigen din sânge (SpO2)
O parte din sarcina senzorului optic Biotracker PPG 2 este de a măsura procentul de saturație a oxigenului din sânge (SpO2), un indicator cheie al sănătății - deosebit de important pentru exercițiile de mare intensitate.

Măsurarea ritmului cardiac timp de 24 de ore cu alerte de mare valoare
Un alt lucru pe care acest senzor optic îl poate controla este ritmul cardiac. În mod constant și precis, 24 de ore pe zi!

Într-adevăr, Amazfit GTS 2e ia în considerare intervalul de ritm cardiac în timpul sportului și avertizează dacă detectează o valoare prea mare. Acest lucru vă permite să reduceți riscul de boli cardiovasculare și să vă îmbunătățiți formarea în consecință.

NOTĂ: Xiaomi Amazfit GTS 2e nu este un dispozitiv medical. Datele privind starea de sănătate și starea de sănătate pe care le furnizează sunt doar pentru referință și nu trebuie utilizate pentru diagnostic sau tratament.
Sistem de studiu smart fitness
Bine... Ce înseamnă aceste date? Am un ritm cardiac bun? Un bun nivel SpO2? Ambele nivele sunt improvizate?

Dacă nu înțelegeți pe deplin toți acești indicatori de sănătate, nu vă faceți griji: Xiaomi Amazfit GTS 2e vă ajută să faceți acest lucru.

Acesta utilizează un sistem de studiu de sănătate, cunoscut sub numele de PAI (Personal Activity Intelligence). Folosind diverși algoritmi oferiți de inteligența artificială, smartwatch-ul GTS 2e colectează toate datele privind sănătatea și activitatea obținute și le transformă într-un scor. Aceasta valoare numerica va corespunde, desigur, "scorului" pe care Xiaomi Amazfit il da condiei corpului tau.

Desigur, fiecare calcul va fi adaptat la condițiile persoanei în cauză.

Analiza calității somnului și odihnei
Este totul în analiza dumneavoastră la nivelurile potrivite și încă vă simțiți foarte obosit? Atunci probabil că nu te odihnești suficient, ceea ce este esențial pentru menținerea sănătății fizice și mentale.

Din acest motiv, GTS 2e monitorizează complet somnul, determinând cu precizie etapele somnului (lumină, adâncime, REM...) și durata fiecăruia, analizând calitatea respirației, evaluarea calității somnului și chiar făcând sugestii pentru îmbunătățirea acestuia.

Cel mai bun din toate, este, de asemenea, capabil de a analiza acești parametri atunci când luați un pui de somn. Deci, fă-te confortabil, pune-ți Amazfit GTS 2e pe și ... du-te la culcare!

Măsurarea temperaturii corpului
Iar noul xiaomi Amazfit GTS 2e aliat este... un termometru! Dacă în orice moment vă simțiți rău, folosiți ceasul pentru a vă măsura temperatura corpului.

6 moduri sportive pentru urmărirea activității
Pe lângă sănătate, Amazfit GTS 2e vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile sportive. De fapt, acesta vine îmbogățit cu nu mai puțin de 6 tipuri de activitate, care includ rularea, mersul pe jos, ciclism, treadmill, înot și eliptice.

Nici măcar nu trebuie să alegi. Ceasul în sine îl va seta automat. De acolo, veți putea controla întreaga activitate zilnică într-un mod precis și adaptat la exercițiile pe care le faceți, ar fi pașii parcurși, distanța parcursă sau caloriile arse, printre altele.

Control vocal prin Amazon Alexa
O altă caracteristică fascinantă a GTS 2e este compatibilitatea cu Amazon Alexa. Discutați cu el și cereți-i să facă lucruri pentru dvs.: obțineți răspunsuri la întrebări, efectuați traduceri, setați alarme și cronometre, creați liste de cumpărături, verificați condițiile meteorologice, controlați dispozitivele inteligente compatibile și multe, multe altele.

Performanță excelentă pentru o autonomie mai mare
Nu în ultimul rând, smartwatch-ul Amazfit GTS 2 combină software-ul și hardware-ul pentru a optimiza profund consumul de energie, pentru a obține o autonomie de până la 14 zile*.

Deci, Amazfit promite că smarwatch 2e poate rula continuu timp de 24 de zile în modul de bază, suficient pentru a rula un maraton sau o cursă de anduranță.

NOTĂ: Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de utilizare, setări și alți factori, astfel încât rezultatele reale pot diferi de datele prezentate mai sus.
Cumpără Amazfit GTS 2e Smartwatch la Powerplanetonline
Obțineți Xiaomi Amazfit GTS 2e la PowerPlanetOnline și bucurați-vă de îngrijirea sănătății dumneavoastră - beneficiați de ofertele noastre pe tot parcursul anului!

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2e, Negru au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2e, Negru poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Cumpara fara griji! Acest produs beneficiaza de GARANTIE 24 luni.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2e, Negru

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2e, Negru

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS 2e, Negru