Smartwatch Amazfit Zepp E, Polar Night Black (Patrat)

Pret special 879,00 Lei

Pret: 949,00 Lei

 
 
Cumpara 10 cu 854,10 Lei / buc

Smartwatch Amazfit Zepp E, Polar Night Black (Patrat) Pret: 879,00 Lei

Categorie: Gadgeturi Diverse Smartwatch
Cod: GSM59859

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Smartwatch Amazfit Zepp E, Polar Night Black (Patrat)

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Smartwatch Amazfit Zepp, Polar Night Black

 

ECRAN UIMITOR Fara CADRU
Sticla neagră 3D, fără ramă, este creată într-un format perfect, cu linii netede din toate unghiurile, obținând un aspect și o atingere rafinate și incredibil de elegante. Partea din față a sticlei 3D și spatele perfect topit din oțel inoxidabil lustruit fac ceasul elegant și ultra-subțire. Cu o grosime de doar 9 mm, este extrem de confortabil să purtați zi și noapte.

MASURAȚI INSTANTANEU NIVELUL DE OXIGEN DIN SÂNGE

Saturația oxigenului din sânge (Sp02) este un indicator important al sănătății, în special în mediile de mare altitudine și oxigen scăzut sau în timpul sporturilor de mare intensitate, ar fi maratoanele sau sala de gimnastică. Cu Zepp E, puteți măsura saturația curentă a oxigenului din sânge instantaneu prin încheietura mâinii.

EVALUAREA NIVELULUI DE STRES

Cunoaște-ți nivelul de stres prin variabilitatea frecvenței cardiace bazată pe patru niveluri: relaxat, normal, mediu și ridicat. Măsoară-ți nivelul de stres oricând, când te simți anxios și panicat sau activează modul de screening al stresului în timp real pentru a înregistra nivelul de stres 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Indiferent de ce fel de zi ai avut, ceasul te va ajuta să-ți înțelegi bunăstarea mentală.

STARE CORPORALĂ

Inteligența personală a activității Zepp  transformă datele sofisticate privind ritmul cardiac și activitatea într-o singură măsurătoare. Acesta vă permite să înțelegeți intuitiv starea fizică de la ceva ușor de înțeles. Deoarece se bazează pe profilul personal și datele privind ritmul cardiac, Informațiile privind activitatea personală urmăresc răspunsul organismului la exerciții fizice și beneficiile asociate pentru sănătate.

11 MODURI DE SPORT

Fie că este vorba de mersul zilnic, alergare, ciclism sau orice alt sport printre cele 11 sporturi acceptate, puteți începe un mod adecvat de formare profesională, astfel încât să puteți cunoaște întotdeauna starea antrenamentului, să ajustați intensitatea antrenamentului și să obțineți un sentiment de realizare în fiecare antrenament.

STAY MOTIVATE

Stabiliți un obiectiv zilnic de activitate pentru dumneavoastră, inclusiv pașii făcuți, caloriile arse și intensitatea activității, care vă va reaminti performați. De asemenea, oferă caracteristici complete de urmărire a fitness-ului, ar fi memento-uri sedentare și ore de activitate pentru a vă motiva să trăiți o viață activă.

CADRANE PERSONALIZABILE
Ceasul poate afișa întotdeauna timpul de pe ecran cu modele întotdeauna pornite disponibile. Cele patru cadrane standard de ceas care integrează module personalizabile vă oferă libertatea de a controla informațiile de pe afișaj.

LONG AUTONOMY FOR PEACE OF MIND
Zepp are autonomie de până la 7 zile, cu o singură taxă completă, care vă eliberează de reîncărcarea zilnică. Cu un Zepp  complet încărcat, acesta poate înregistra toate datele corpului în viața de zi cu zi - sport, muncă sau somn pe timp de noapte, și apoi afișa rezultatele analizei digitale fără întrerupere.

 

  • Specificatii:
    • Aplicație: Aplicația Zepp
    • Compatibilitate: dispozitive Android 5.0 și mai mari, iOS 10.0 și mai recent
    • Bratara: 20mm
    • Display: AMOLED, 1.28", 416x416, 326 PPI
    • Conectivitate: Bluetooth 5.0 BLE
    • Rezistenta: 5ATM
    • Senzori: Senzor optic de urmărire biologică, Senzor de accelerare, Senzor geomagnetic, Senzor de lumină ambientală, Motor de vibrație liniară
    • Tipul bateriei: 188mAh (valoare tipică)
    • Incarcare... 2 ore
    • Autonomie în scenariul de utilizare tipică: până la 7 zile
    • Dimensiuni produs: 42.2x42.2x9.1mm
    • Greutatea produsului: Aprox. 32g

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Smartwatch Amazfit Zepp E, Polar Night Black (Patrat) au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Smartwatch Amazfit Zepp E, Polar Night Black (Patrat) poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Cumpara fara griji! Acest produs beneficiaza de GARANTIE 24 luni.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Smartwatch Amazfit Zepp E, Polar Night Black (Patrat)

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Smartwatch Amazfit Zepp E, Polar Night Black (Patrat)

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Smartwatch Amazfit Zepp E, Polar Night Black (Patrat)