-11 %

Smartwatch Amazfit GTR 2 Sport Edition Negru

Pret special 624,99 Lei

Pret: 699,00 Lei

 
 

Smartwatch Amazfit GTR 2 Sport Edition Negru Pret: 624,99 Lei

Categorie: Gadgeturi Diverse Alte Gadgeturi
Cod: GSM59844

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Smartwatch Amazfit GTR 2 Sport Edition Negru

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

 

Ceas Smartwatch Amazfit GTR 2 Sport Edition, Negru

Design fara rama, cu sticla 3D curbata.


 

Conceptul de design integrat al Amazfit GTR 2 - ecranul sau AMOLED de inalta definitie de 1,39 inchi, acoperit cu sticla 3D, care trece in mod natural la corpul ceasului din otel inoxidabil - are ca rezultat o estetica vizuala mai buna si un camp vizual mai larg.

Bottom of Form

 

 

 

 

Masurarea saturatiei oxigenului din sange.

 

Ecranul mare de inalta definitie AMOLED de 1,39" cu densitate a pixelilor de 326 ppi este clar si viu. Sunt disponibile zeci de stiluri diferite de fete de ceas, cu modele de afisaje mereu pornite,  permitandu-va sa vizualizati ora chiar si atunci cand celelalte caracteristici ale ceasului sunt active si facand din Amazfit GTR 2 o capodopera unica a schimbarii si creativitatii. 

Amazfit GTR 2 este echipat cu BioTracker-ul dezvoltat de Huami™ , permitandu-i sa efectueze monitorizarea ritmului cardiac 24 de ore din 24. Acesta acopera zonele ritmului cardiac si ofera avertismente atunci cand ritmul cardiac de odihna este anormal.

SpO2 este un indicator major al sanatatii umane, astfel incat Amazfit GTR 2 introduce o functie de monitorizare SpO2. Cand va angajati in munca mentala sustinuta, alergati la un maraton, sau faceti exercitii intense in aer liber, puteti testa nivelul SpO2.

 

 

 

 

 

Monitorizati-va nivelul de stres.

PAI™ (Personal Activity Intelligence) este un scor de sanatate sustinut de stiinta, care masoara impactul activitatii fizice asupra inimii prin prelucrarea datelor despre ritmul cardiac, timpul de exercitiu, precum si alte informatii complexe de sanatate cu un algoritm, pentru a oferi un scor de o singura valoare unic pentru experienta fiecarui utilizator, pentru intelegerea usoara a starii lor fizice.

Amazfit GTR 2 suporta monitorizarea aprofundata a somnului, care poate diferentia cu precizie intre etapele de somn usor, profund si REM (miscare rapida a ochilor), monitorizeaza starea de respiratie a somnului si ofera analize si sugestii de imbunatatire pe baza unei nopti de somn. Ceasul recunoaste, de asemenea, un pui de somn de 20 de minute, in scopul de a inregistra mai multe informatii complete de somn.

Verificati nivelul de stres personal - relaxat, normal, mediu sau ridicat - oricand va simtiti presat pe tot parcursul zilei, astfel incat sa stiti cand sa va relaxati si sa-l reduceti.

 

 

 

 

 

 

 

Lista de redare de pe incheietura mainii.

Functia de apel Bluetooth si Asistentul vocal offline.

 

Dispunand de un design de circuit mai sofisticat, un corp mai subtire si o baterie de mare capacitate de 471mAh, GTR 2 ofera o durata de viata a bateriei de pana la 14 zile, cu utilizare tipica. Cu aceasta durata de viata extinsa a bateriei, sunteti acoperit oriunde va duce exercitiul.

Controlati redarea muzicii prin ceas prin Bluetooth sau transferati 300-600 de melodii preferate pe ceas prin intermediul telefonului mobil, cu un spatiu masiv de stocare a muzicii locale de 3 GB. Pune telefonul jos, castile wireless Amazfit PowerBuds pornite si asculta listele de redare preferate in timp ce faci exercitii fizice, oricand si oriunde.

Dupa conectarea Amazfit GTR 2 la telefonul mobil, functia de apel Bluetooth va permite sa raspundeti la apelurile de pe ceas prin intermediul microfonului si difuzorului incorporat. De asemenea, puteti efectua operatiuni vocale pe ceas fara acces la internet prin intermediul functiei de control vocal offline - inclusiv activarea modurilor de sport sau deschiderea functiei de monitorizare a ritmului cardiac.

 

 


Activati unul dintre cele 90 de moduri de sport de care aveti nevoie si, dupa terminarea exercitiului, ceasul va produce un raport analitic corespunzator, care poate fi vizualizat si in aplicatia mobila, pentru a va ajuta sa va imbunatatiti continuu planul de exercitii. Recunoasterea inteligenta a modurilor sportive elimina, de asemenea, necesitatea de a selecta manual modurile de sport, astfel incat ceasul sa fie intotdeauna pregatit pentru actiune. Are o rezistenta la apa de 50 de metri la egalitate cu ceasurile traditionale high-end, astfel incat il puteti purta fara griji pentru utilizare zilnica sau in timp ce inotati.

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Smartwatch Amazfit GTR 2 Sport Edition Negru au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Smartwatch Amazfit GTR 2 Sport Edition Negru poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Cumpara fara griji! Acest produs beneficiaza de GARANTIE conform legii. Citeste mai multe in pagina de termeni si conditii.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Smartwatch Amazfit GTR 2 Sport Edition Negru

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Smartwatch Amazfit GTR 2 Sport Edition Negru

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Smartwatch Amazfit GTR 2 Sport Edition Negru