-52 %

RESIGILAT Telefon Mobil Apple iPhone 5 16GB Negru Calitate C

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

RESIGILAT Telefon Mobil Apple iPhone 5 16GB Negru Calitate C Pret: 120,00 Lei

Categorie: Telefoane mobile Resigilate
Cod: GSM62553

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul RESIGILAT Telefon Mobil Apple iPhone 5 16GB Negru Calitate C

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Telefon RESIGILAT.

Telefoanele se comercializeaza fara incarcator si alte accesorii!

Prezinta urme de folosire.

Calitate A = Impecabil, fara zgarieturi

Calitate B= Prezinta zgarieturi superficiale pe display si carcasa

Calitate C= Prezinta zgarieturi si urme de folosire vizibile pe display si carcasa

Cel mai subtire, luminos si rapid iPhone

E greu de crezut ca un telefon atat de subtire ar putea oferi atat de multe caracteristici: un ecran mai mare, un cip mai rapid, cea mai recenta tehnologie wireless, o camera iSight de 8MP si mai multe. Toate intr-o carcasa din aluminiu frumos proiectata si realizata cu un nivel de precizie fara precedent.

iPhone 5 are o grosime de doar 7.6 milimetri si cantareste doar 112  grame. Este cu 18% mai subtire si mai usor cu 20% decat iPhone 4S. Singura cale de a atinge un asemenea design este luarea in considerare a fiecarui detaliu, inclusiv detaliile pe care nu le vedeti.
 
Display Retina de 4 inch

Oricine poate face un ecran mai mare smartphone. Dar daca il faci mare doar de dragul lui de a fi mare, vei avea un telefon care se simte supradimensionat, ciudat si greu de utilizat. iPhone 5 dispune de un display de 4 inch conceput in modul corect: e mai mare, dar are aceeasi latime ca si iPhone 4S. Deci, tot ce ai facut intotdeauna cu o singura mana, tastarea pe tastatura, de exemplu poti sa faci in continuare cu o singura mana. Pe o panza mai mare care va permite sa vedeti mai mult din fiecare pagina web. Mai mult de casuta ta de email. Mai multe evenimente in calendar. Chiar mai multe aplicatii pe ecranul de pornire.

Aceasta nu este doar un ecran mai mare. E un Retina Display mai mare. La 326 de pixeli pe inch are o densitate de pixeli atat de mare incat ochiul nu poate distinge pixelii individuali. Si cat de uimitoare este Retina Display de pe iPhone 4S, aceasta va ofera cu 18% mai multi pixeli pentru o impresionanta rezolutie de 1136 x 640. De asemenea culorile primesc un impuls, saturatia culorilor este 44% mai mare decat inainte. Deci, cu iPhone 5, jocurile pe care le joci, cuvintele pe care le cititi, imaginile pe care le vedeti si de aplicatiile pe care le iubiti arata si se simt incredibil de vii si realiste. Pentru marele moment de divertisment, iPhone 5 va permite sa urmariti video HD in format widescreen, in toata splendoarea sa, fara letterboxing.
Conectati-va la retele rapide de date. In toata lumea.

Va bazati pe iPhone. Deci, un design subtire, usor si durata de viata a bateriei sunt importante pentru tine. Dar la fel de importanta este si o conexiune de date rapida. Tehnologia wireless LTE este construita pentru viteza, dar adaugand-o la un telefon poate consuma bateria mai repede. iPhone 5 este optimizat pentru o viata a bateriei mai buna si conceput pentru conectivitate ultrarapida intr-un profil subtire. Tocmai lucrurile pe care vi le doriti cel mai mult de la smartphone-ul dumneavoastra.

iPhone 5 suporta mai multe retele din intreaga lume. Aceasta include retele avansate, cum ar fi HSPA, HSPA +, si DC-HSDPA. Navigati, descarcati si distribuiti la viteze ultrarapide. De asemenea, conectivitatea dual-band wireless 802.11n accelereaza experienta Wi-Fi, pana la 150 Mbps.
 
Performanta procesorului mai rapida.      

Cu noul cip A6, tot ceea ce faci pe iPhone 5 este vizibil mai rapid, de pana la de doua ori mai rapid comparativ cu cipul A5. Deci lansarea aplicatiilor, incarcarea paginilor web si atasamentele e-mail-urilor apar aproape instantaneu.

Grafica mai rapida.

Cipul A6 ofera de asemenea performante grafice care sunt de pana la de doua ori mai rapide decat A5. Deci poti poti folosi intensiv aplicatii si jocuri. Te poti bucura de rate mai mari de cadru pentru un joc mai lin si mai realist.

Durata de viata a bateriei mult imbunatatita.

Nu numai ca cipul A6 a fost conceput pentru a fi rapid, dar este proiectat special pentru a lucra cu iOS 6 si sa fie extrem de eficient din punctul de vedere al energiei. Deci, chiar si la viteza accelerata, iPhone 5 are suficient de multa putere a bateriei pentru a dura pe tot parcursul zilei, de pana la 8 ore de navigare pe o conexiune celulara, pana la 8 ore de convorbire si pana la 10 ore timp de redare video.
 O descoperire pentru urechile de peste tot.

La fel ca amprentele digitale, urechile sunt parti unice ale corpului. Ceea ce inseamna ca si castile se potrivesc in mod diferit la toata lumea. Deci, mai degraba decat utilizarea difuzorului ca punct de plecare pentru casti noi, designerii si inginerii Apple au inceput cu urechea. Ei au testat peste o suta de modele prototip pe sute de oameni. Toate cu scopul de a crea o pereche de casti care se stea confortabil in interiorul urechii, producand in acelasi timp un sunet de calitate. Rezultatul este un progres pentru castile pavilioane: EarPods Apple. Sunt diferite de orice ati vazut vreodata sau auzit.
 
Sunet imbunatatit pe iPhone 5.

EarPods Apple sunt doar inceputul experientei audio imbunatatita pe iPhone 5. Este proiectat cu trei microfoane: unul pe fata, unul pe spate si unul pe partea de jos. Microfoanele din fata si spate lucreza impreuna pentru a realiza formarea fasciculului, o tehnica care ajuta iPhone-ul sa focuseze sunetul de la locatia dorit? pentru un sunet mai clar. Noua tehnologie de anulare a zgomotului reduce zgomotul de fundal. Deci, atunci cand tineti iPhone-ul la ureche intr-o camera cu zgomot auzi ceea ce conteaza cel mai mult, vocea de la celalalt capat.
 
 

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul RESIGILAT Telefon Mobil Apple iPhone 5 16GB Negru Calitate C au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret RESIGILAT Telefon Mobil Apple iPhone 5 16GB Negru Calitate C poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Telefoane Resigilate

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre RESIGILAT Telefon Mobil Apple iPhone 5 16GB Negru Calitate C

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: RESIGILAT Telefon Mobil Apple iPhone 5 16GB Negru Calitate C

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului RESIGILAT Telefon Mobil Apple iPhone 5 16GB Negru Calitate C