-25 %

RECONDITIONAT Telefon Mobil Huawei P8 Lite 2017 Dual Sim LTE Negru

Pret special 299,00 Lei

Pret: 399,00 Lei

 
 

RECONDITIONAT Telefon Mobil Huawei P8 Lite 2017 Dual Sim LTE Negru Pret: 299,00 Lei

Categorie: Telefoane mobile Reconditionate
Cod: GSM60983

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul RECONDITIONAT Telefon Mobil Huawei P8 Lite 2017 Dual Sim LTE Negru

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Telefon RECONDITIONAT!

Telefoanele vin in pachet cu cablu de date si incarcator!

Smartphone-urile recondiționate arată ca noi, au garanție și funcționează perfect, la prețuri accesibile, iar specialiștii noștri garantează buna lor funcționare.

Un aspect minimalist

Un design elegant si lucios care eclipseaza alte dispozitive din aceasta categorie. Cu o greutate de numai 147 de grame si masurand numai 7.6 mm grosime, exteriorul dispozitivului este foarte usor si subtire, facandu-l extrem de confortabil de tinut in mana. Telefonul este conceput din materiale premium foarte rezistente.
   

Ecran 2.5D
Atat spatele cat si fata telefonului sunt realizate din sticla 2.5D. Aceste elemente reprezinta cel mai nou design in randul telefoanelor Huawei.

Mai puternic
Noua generatie de procesoare Kirin 655 Octa Core, folosesc arhitectura pe 16 nm, crescand puterea de calcul cu aproxiamtiv 65% fata de modelele precedente de procesoare. Utilizand chipsetu-ul video Mali T830 performanta grafica a crescut cu aproximativ 100%.

 
Mai mult spatiu de lucru

Cu ajutorul memorie Ram de 3 GB, puteti naviga prin aplicatii fara nici o retinere. De exemplu, utlizatorii pot juca jocuri, pot asculta muzica, si pot folosi GPS-ul in acelasi timp. Aceste aplicatii pot rula doar cu 2 GB Ram, dar acest telefon vine cu 3 GB Ram pentru a satisface nevoile celor mai exigenti useri.
   
Camera performanta

Camera de pe spate este de 12 megapixeli si prezinta un senzor de 1.25 μm cu care puteti captura imagini realiste cu detalii bogate. Dimensiunea camerei imbunatatesc efectele de iluminare in comparatie cu generatia anterioara.
Sistemul de focalizare suporta functia PDAF pentru viteze mari de Auto-Focus, ce permite utilizatorilor capturarea obiectelelor in miscare mai usor. Telefonul permite utilizatorilor sa imortalizeze poze de tip selfie in conditii de luminozitate diferite.
   
Senzor de amprenta

Cu ajutorul senzorului de amprenta digitala, utilizatorii nu trebuie sa-si mai faca griji ca alti utilizatori pot ghici parola de securitate a telefonului. Senzorul de amprenta poate debloca telefonul in 0.3 secunde.

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul RECONDITIONAT Telefon Mobil Huawei P8 Lite 2017 Dual Sim LTE Negru au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret RECONDITIONAT Telefon Mobil Huawei P8 Lite 2017 Dual Sim LTE Negru poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Reconditionate

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre RECONDITIONAT Telefon Mobil Huawei P8 Lite 2017 Dual Sim LTE Negru

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: RECONDITIONAT Telefon Mobil Huawei P8 Lite 2017 Dual Sim LTE Negru

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului RECONDITIONAT Telefon Mobil Huawei P8 Lite 2017 Dual Sim LTE Negru