-15 %

Telefon mobil Huawei P30 Lite Dual SIM 128GB 4G Black

Pret special 1.099,00 Lei

Pret: 1.299,00 Lei

 
 

Telefon mobil Huawei P30 Lite Dual SIM 128GB 4G Black Pret: 1.099,00 Lei

Categorie: Telefoane mobile Huawei
Cod: GSM57875

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Telefon mobil Huawei P30 Lite Dual SIM 128GB 4G Black

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

HUAWEI P30 LITE 128 GB, 4GB, BLACK

 
   
   
Claritate Exceptionala
Vezi lumea mai clar, datorita senzorului de imagine cu cea mai mare rezolutie din industrie.2 Camera din spate a modelului Huawei P30 lite iti permite sa faci poze mai bune ca oricand, in care cele mai mici detalii vor fi extrem de clare.
   
Zoom-ul suprem
Cu tehnologia zoom fara pierderi de calitate a imaginii si hiper-esantionare, Huawei imbunatateste lentilele de ultra-inalta definitie de 48 MP si le transforma in lentile de super zoom. Vei putea face fotografii incredibile de la distanta, comparabile cu cele facute utilizand lentile cu zoom optic 2x.
   
Priveliste mai Mare. Posibilitati mai Mari.
Largeste-ti perspectiva cu lentilele ultra-wide ale telefonului Huawei P30 lite si suprinde peisaje ample sub forma de fotografii uimitoare care nu omit nimic. Fotografiaza fara limite.
   
Asistentul tau Inteligent pentru Folosirea Camerei
Surprinde fotografii si mai frumoase prin tehnologia puternica de recunoastere a scenelor asistata de I.A.. Camera frontala a Huawei P30 lite poate identifica peste 8 categorii in timp real, iar camera de pe spate poate recunoaste 22 de categorii diferite. Setarile, precum culoare, luminozitate si contrast, sunt reglate in mod automat pentru a genera fotografii uimitoare.
   
Ecran Uluitor
Vezi, utilizeaza si creaza mai mult cu noul ecran tip picatura de apa (Dewdrop) al Huawei P30 lite. Mare, impunator si frumos, ecranul FHD de 6.15" cu un notch Dewdrop delicat, este o suprafata superba pe care iti poti trai viata in culori stralucitoare. In plus, ecranul are certificare pentru confortul ochilor de la TUV Rheinland si este conceput pentru a fi placut vederii, pentru o experienta vizuala mai confortabila.
   
Design elegant
Sofisticat si optimizat; Huawei P30 lite se adapteaza perfect in palma ta. Design-ul subtire, cu sticla curbata 3D, este conceput pentru o utilizare usoara, si chiar si cu o singura mana. Este disponibil in trei culori, inclusiv un finisaj de degradeuri iridescente de culoare.
   
Spatiu pentru Mai Mult
Memorie disponibila: 4 GB + 128GB

RAM-ul si capacitatea de stocare imbunatatite ale Huawei P30 lite inseamna ca ai mai mult spatiu pentru lucrurile la care tii. Bucura-te de o mai mare flexibilitate, cu spatiu pentru continutul sau fisierele pe care le folosesti zi de zi, cum ar fi muzica, fotografii, filmulete si aplicatii.
   
O Baterie Puternica
Nu lasa nicio baterie sa te tina din drum. Cu functia de Incarcare Rapida la 9V2A a HUAWEI, bateria puternica de 3.340 mAh se incarca mai rapid si rezista pentru mai mult timp - fara a interfera cu ritmul rapid al vietii tale. Uita-te la video-uri, joaca-te si navigheaza pe internet toata ziua, cu Huawei P30 lite nimic nu iti va sta in cale.
   
Treci la un nivel de joaca superior
Fii gata! Pe locuri! Joaca-te! Tehnologia revolutionara de procesare grafica oferita de GPU TURBO 2.0 iti ofera o performanta mai mare si o experienta mai rapida, fara probleme si mai intensa atunci cand te joci. Este o inovatie in domeniul jocurilor pe mobil.
   
Lumea la Degetele Tale
Explorarea nu a fost nicicand mai usoara – sau mai placuta. Datorita tehnologiei7 HiVision asistata de I.A., oferita de HUAWEI, telefonul tau se transforma intr-un asistent inteligent al vietii cotidiene. Doar o scanare si deblochezi o lume a posibilitatilor.

DECOPERA DIN MISCARE
HUAWEI P30 lite foloseste tehnologie asistata de I.A. pentru a identifica si afisa in mod automat informatii despre obiectele care te inconjoara, de exemplu animale de companie sau flori si chiar despre aportul caloric al alimentelor. Un instrument util pentru exploratorul curios.

TE SIMTI ORIUNDE CA ACASA
Functia de traducere AR a HiVision inlatura barierele lingvistice sa-ti faca mai lejere calatoriile tale. Scaneaza pentru a traduce din limbi8 straine, in timp real, orice - de la indicatoare rutiere la meniurile restaurantelor. Vei fi pregatit pentru orice.

VEZI. SCANEZI. CUMPERI.
Cu HiVision, iti poti face cumparaturile oriunde, oricand. Trebuie doar sa scanezi articolul pe care il doresti si tehnologia noastra asistata de I.A. va gasi acel articol online, oferindu-ti o experienta de achizitie mai rapida si mai placuta.
   
Adauga putina Distractie la Fiecare Apel
Foloseste tonuri de apel video personalizate pentru ca fiecare apel sa devina mai distractiv. Huawei P30 lite transforma tonul de apel clasic in posibilitatea de a-ti putea configura viodeoclipul favorit ca ton de apel pentru diferitele contacte. Sa inceapa distractia.

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Telefon mobil Huawei P30 Lite Dual SIM 128GB 4G Black au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Telefon mobil Huawei P30 Lite Dual SIM 128GB 4G Black poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Telefoane Mobile Huawei

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Telefon mobil Huawei P30 Lite Dual SIM 128GB 4G Black

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Telefon mobil Huawei P30 Lite Dual SIM 128GB 4G Black

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Telefon mobil Huawei P30 Lite Dual SIM 128GB 4G Black