Geam Cu Touchscreen iPad Wi-Fi +3G  Negru

Geam Cu Touchscreen iPad Wi-Fi +3G Negru

Categorie: TouchScreen iPad
Cod: GSM9225

Geam Cu Touchscreen iPad Wi-Fi +3G Negru Pret: 89,00 Lei

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 30 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 -14:30 15:30-18:30Acest produs nu mai face parte din oferta noastra


Detalii pentru produsul Geam Cu Touchscreen iPad Wi-Fi +3G Negru

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Geam Cu Touchscreen iPad Wi-Fi +3G Original Negru .

 

Digitizer cu geam, calitativ .

Pentru o functionare optima a telefonului dvs. va recomandam sa montati acest produs doar in service-uri de specialitate .

In cazul in care ati gasit un pret mai mic sau doriti sa ne sugerati un pret, va rugam sa folositi formularul sugereaza pret sau "Ati gasit mai ieftin".

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Geam Cu Touchscreen iPad Wi-Fi +3G Negru au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Geam Cu Touchscreen iPad Wi-Fi +3G Negru poate fi schimbat fara notificare prealabila.
• Atentie! Va rugam sa testati aceste produse fara sa indepartati sigiliile si/sau foliile de protectie. Indepartarea acestora duce automat la pierderea GARANTIEI. Va rugam sa verificati daca aspectul produsului este deteriorat si sa-l testati pentru a va asigura ca functioneaza in parametri normali imediat ce ati intrat in posesia lui. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice intrebare sau nelamurire. Daca produsul este in stare perfecta de functionare, va rugam sa instalati cu grija. Defectiunile cauzate din pricina instalarii neprofesioniste sau din greseli de utilizare duc automat la pierderea garantiei . Recomandam instalarea profesionista. Nu suntem responsabili pentru daunele pe care le puteti provoca telefonului incercand sa schimbati singuri componentele .

Comentarii

Ce spun utilizatorii despre Geam Cu Touchscreen iPad Wi-Fi +3G Negru

Trimite comentariu pentru produsul Geam Cu Touchscreen iPad Wi-Fi +3G Negru:
Nume
Email
Comentariu
Inserati codul
Secure code
Nota