-49 %

Dispozitiv pentru masaj facial

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Dispozitiv pentru masaj facial Pret: 25,00 Lei

Categorie: Gadgeturi Diverse Alte Gadgeturi
Cod: GSM59602

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Dispozitiv pentru masaj facial

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

 Nu Va Puteti Schimba Varsta, Dar Cu Siguranta Va Puteti Schimba Modul In Care Aratati Folosind Rola De Jad Lifeturquoise Pentru Pielea Fetei Si A Corpul Dvs. Rola Cu Piatra De Jad 100% Autentic Va Va Ajuta Sa Aratati Cu 5 Ani Mai Tanar/Tanara, Relaxand, Infrumusetand Pielea si Sporind Energia Interioara In Cateva Secunde.
 

Tu stii care sunt beneficiile rolei din jad? Acest produs are o multime de avantaje cand este folosit in rutina de beauty, iar daca vrei sa te bucuri de un ten frumos ar fi bine sa le stii!

Rola din jad este un dispozitiv cu un maner subtire de metal, cu doua capete, fiecare dintre ele avand role din jad de dimensiuni diferite, unul pentru masarea fetei, iar cel mic pentru zona ochilor.

Ce transformari aduce rola din jad pielii tale?

In primul rand, ii confera tenului stralucire si diminueaza ridurile fine, un aspect extrem de important, la care merita sa lucrezi daca ai depasit varsta de 26 de ani. Piatra de jad are beneficii de calmare si relaxare pentru ten, iar atunci cand este folosita constant pentru masaj, va ajuta si la tonifiere, „lucrand” muschii care au tendinta sa se lase. Contururile fetei vor fi mai bine definite, tinand sub control obsesia noastra pentru contouring (daca poti folosi mai putin machiaj ca sa-ti accentuezi trasaturile, de ce nu?).

Poti rari si vizitele de cosmetica, in caz ca mergi special pentru masajele faciale. Rola din jad asigura masarea fetei usor si rapid – poti sa o folosesti in timp ce iti faci un ceai sau te uiti la un film.

Jadul este cunoscut ca una dintre pietrele cu un puternic potential terapeutic de aceea, timp de secole, rolele din jad au fost folosite in China ca o rutina zilnica pentru a mentine aspectul tanar al pielii.

 

Inteleptii din Orient i-au atribuit jadului 5 virtuti majore, care corespundeau cu cele sase calitati morale: luciul jadului reprezinta bunatatea; puritatea – intelepciunea; duritatea – cumpatarea si dreptatea; transparenta – un simbol al onestitatii, iar variabilitatea culorii – curajul.

Pentru ca are o vibratie blanda, piatra de jad este ideala pentru relaxare si inlaturarea insomniilor, este cea mai prietenoasa piatra semipretioasa cu corpul uman si o foarte buna conductoare a razelor infrarosii, facilitand transferul si efectul de rezonanta cu corpul nostru.

Beneficiile masajului cu pietre de jad:

  • elimina senzatia de tensiune a ochilor obositi;
  • relaxare musculara – in consecinta, sunt estompate ridurile de expresie si semnele de oboseala de pe fata;
  • imbunatateste circulatia sangvina;
  • imbunatateste sanatatea emotionala si fizica in general, conferind o stare de bine;
  • reda somnul odihnitor;
  • amelioreaza sau chiar indeparteaza unele dureri de cap;
  • detoxifica pielea;
  • reda luminozitatea naturala a pielii, pentru un ten radiant care arata si se simte sanatos
  • racoarea jadului inchide porii si intinde pielea.

Jadul are un efect benefic nu doar asupra corpului, ci si asupra psihicului uman – vindeca nevroza, depresia, elimina apatia si alte stari similare.

Tratamentul cu pietre de jad poate optimiza fluxurile energetice din organism, este in stare sa activeze procesele metabolice si sa imbunateasca regenerarea tesuturilor.

 

Cum utilizezi rola de jad?

Pentru a te bucura din plin de beneficiile rolei din jad, trebuie sa o folosesti corect. Unele dintre efectele ei se pot vedea dupa prima utilizare, dar pentru altele ai nevoie de un tratament indelungat si consecventa.

Masajul cu rola de jad se realizeaza pe tenul curat, prin rotirea acesteia pe piele. O poti plimba mai mult pe zonele care necesita un plus de fermitate, asa cum sunt gatul si pometii.

Partea mai mica, asa cum spuneam si la inceput, este potrivita pentru zona ochilor. O poti folosi cu acelasi tip de miscari. Ea le va reda ochior tai aspectul tanar, revigorat, si va diminua liniile fine, prevenind formarea ridurilor. Dupa tratamentul cu rola de jad aplica produsele tale preferate de ingrijire: o masca hidratanta sau un serum, pe care pielea le va absorbi din plin.

Rola de dimensiune mai mare ajuta la eliberarea stresului din zona fruntii, a obrajilor, a gatului si a maxilarului, imbunatateste circulatia, elasticitatea pielii si stimuleaza muschii obositi pentru a imbunatati tonusul.

√ Garantie de 100%  - Dupa cum stiti, rola de masaj facial Jad este fragila, usor de deteriorat in tranzit, desi il ambalam foarte atent. Daca primiti o rola deteriorata, va rugam sa ne contactati pentru inlocuirea prodului cu unul nou. Va Multumim!

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Dispozitiv pentru masaj facial au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Dispozitiv pentru masaj facial poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Cumpara fara griji! Acest produs beneficiaza de GARANTIE conform legii. Citeste mai multe in pagina de termeni si conditii.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Dispozitiv pentru masaj facial

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Dispozitiv pentru masaj facial

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Dispozitiv pentru masaj facial