-21 %

Casti Bluetooth Apple AirPods 2 True Wireless Alb

Pret special 949,00 Lei

Pret: 1.199,00 Lei

 
 

Casti Bluetooth Apple AirPods 2 True Wireless Alb Pret: 949,00 Lei

Categorie: Accesorii Telefoane Casti Fara Fir
Cod: GSM58054

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Casti Bluetooth Apple AirPods 2 True Wireless Alb

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Casti Bluetooth Apple AirPods Gen 2 Alb


 
Mai magic ca niciodata
Noile AirPods ofera experienta castilor fara fir, reimaginata. Doar scoateti-le din carcasa de incarcare si vor fi gata de utilizare cu iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac.

Dupa o configurare simpla, cu un singur buton, AirPods functioneaza ca prin magie. Se deschid automat si sunt mereu conectate. AirPods pot chiar sa simta cand le-ati pus in urechi si sa intrerupa sunetul atunci cand le scoateti.

Pentru a ajusta volumul, schimba melodia, efectua un apel sau chiar obtine indicatii de orientare, pur si simplu spuneti "Hei Siri" si faceti cererea dumneavoastra. Aveti libertatea de a purta o casca sau ambele AirPod-uri si puteti sa redati sau sa sariti cu o apasare dubla atunci cand ascultati muzica sau podcast-uri.

Cu AirPods beneficiati de 5 ore de ascultare si 3 ore de convorbiri cu o singura incarcare. Si sunt facute sa tina pasul cu dvs., gratie unei carcase de incarcare care detine alimentari multiple pentru mai mult de 24 de ore de ascultare. Aveti nevoie de o incarcare rapida? Doar 15 minute in carcasa  va ofera 3 ore de timp de ascultare sau 2 ore de convorbire.

Avand noul cip Apple H1 pentru casti, AirPods utilizeaza senzori optici si accelerometre de miscare pentru a detecta cand sunt in urechi. Fie ca utilizati ambele AirPod-uri sau doar unul, cipul H1 trimite automat sunetul si porneste microfonul. Iar cand sunteti in convorbire sau vorbiti cu Siri, un accelerometru suplimentar de detectare a vorbirii functioneaza cu microfoane care filtreaza zgomotele externe pentru a calibra sunetul vocii dumneavoastra.

Dupa o cofigurare simpla, AirPods pornesc automat si sunt mereu conectate. La fel de usor sunt de folosit. Sesizeaza cand sunt in ureche si se opresc atunci cand nu sunt utilizate. Experienta AirPods este la fel de uimitoare indiferend ca le utilizati cu iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac.

Untitled

Performante pe care vrei sa le auzi

Alimentate de noul chip Apple H1, AirPods ofera o conexiune wireless mai rapida si mai stabila. De 2 ori mai rapida cand comutati intre dispozitivele active, si un timp de conectare de 1.5 ori mai rapid pentru apeluri. 

Stiu cand asculti

Senzorii optici si accelerometrii de miscare functioneaza impreuna pentru a controla automat experienta audio, activand microfoanele pentru apeluri si acces Siri, si pentru a permite AirPods sa redea sunetul imediat ce le pui in urechi. Ai de asemenea libertatea de a purta una sau ambele AirPods, si puteti reda sau sari peste melodii cu o dubla atingere.

Stiu cand vorbesti

Un accelerometru de detectare a discursului recunoaste cand vorbesti si functioneaza cu o pereche de microfoane pentru a filtra zgomotul extern si de a concentra sunetul propriei voci.

Untitled

Puterea autonomiei de 24 de ore

AirPods ofera un timp de redare record de pana la 5 ore cu o singura incarcare. Sunt proiectate sa tina pasul cu tine, gratie carcasei de incarcare ce sustine multiple incarcari pentru mai mult de 24 de ore de ascultare. Aveti nevoie de o incarcare rapida? Doar plasati AirPods in carcasa de incarcare pentru 15 minute si obtineti 3 ore timp de redare. Pentru a verifica bateria, plasati AirPods langa iPhone sau intrebati-o pe Siri.

Untitled

Configurare instantanee

AirPods se conecteaza imediat la iPhone sau Apple Watch, iar sunetul este comutat cu usurinta intre dispozitive.

Untitled

 

 

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Casti Bluetooth Apple AirPods 2 True Wireless Alb au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Casti Bluetooth Apple AirPods 2 True Wireless Alb poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Cumpara fara griji! Acest produs beneficiaza de GARANTIE 3 luni.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Casti Bluetooth Apple AirPods 2 True Wireless Alb

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Casti Bluetooth Apple AirPods 2 True Wireless Alb

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Casti Bluetooth Apple AirPods 2 True Wireless Alb