Atentie!! Comenzile plasate Vineri (26 Aprilie) prin Cargus vor fi expediate Joi (2 Mai). Birourile noastre vor fi inchise Luni (29 Aprilie), Marti (30 Aprilie) si Miercuri (1 Mai), iar comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate Joi (2 Mai). Va dorim Sarbatori Fericite!

Despre noi

Prezentare video

     

Compania a fost fondată la începutul anului 2003 ca importator şi distribuitor de accesorii si componente gsm, prin reţeaua proprie de magazine şi depozite, compania fiind într-o dezvoltare perpetuă. Evoluţia susţinută a companiei se datorează politicii de extindere a reţelei şi preocupării permanente pentru cunoaşterea în profunzime a nevoilor în continuă schimbare ale clienţilor.

Compania noatra răspunde cu promptitudine prin diversitatea mărcilor şi categoriilor de produse, promptitudine în livrarea produselor, consultanţă în alegerea produsului , calitate , oferind, în acelasi timp soluţii complete pentru administrarea afacerilor de tip Service Gsm si Magazine Gsm.

Misiunea companiei este de a furniza pieţei româneşti accesorii gsm, soluţii hardware telefoane mobile, componente pentru toate tipurile de telefoane mobile şi multimedia de cel mai înalt nivel din domeniul tehnologiei gsm, care să conducă la creşterea profitabilităţii afacerilor clienţilor noştri printr-un management profesional .

Strategia adoptată de a folosi experienţa şi calificarea din domeniul gsm pentru a veni în întampinarea cerinţelor clienţilor noştri, împreuna cu decizia fermă de a propune numai soluţii de înaltă calitate, precum şi avantajul de a fi importator direct, ne-au asigurat diferenţierea faţă de ceilalţi furnizori din domeniu clasificandu-ne in permanenta pe primele locuri din Romania. În spiritul acestei strategii, am realizat parteneriate cu furnizori de prim rang din Europa cat si din China.

Având convingerea că prin profesionalismul şi experienţa specialiştilor noştri, reprezentăm o alegere sigură pentru dumneavoastră , sperăm într-o colaborare fructuoasă.

Cu deosebita stimă,

AccesoriiGsm.ro