Geam cu Touchscreen Nokia Lumia 520

19,00 Lei

 
 
Cumpara 5 cu 18,05 Lei / buc
Cumpara 10 cu 17,10 Lei / buc

Geam cu Touchscreen Nokia Lumia 520 Pret: 19,00 Lei

Categorie: TouchScreen Nokia
Cod: GSM15133

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Geam cu Touchscreen Nokia Lumia 520

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Geam cu Touchscreen Cu Geam Nokia Lumia 520 Original Negru .

Compatibil Cu: Nokia Lumia 521 RM-917 .
Nu contie rama.  

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Geam cu Touchscreen Nokia Lumia 520 au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Geam cu Touchscreen Nokia Lumia 520 poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Cumpara fara griji! Acest produs beneficiaza de GARANTIE 3 luni.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Geam cu Touchscreen Nokia Lumia 520

Claudiu Serban

Rating

Cumparat si montat, touchscreen-ul pentru nokia lumia 520 origina functioneaza perfect. merci

Cornel

Rating

Cat dureaza manopera de inlocuire a touchscreen-ului de nokia lumia 520 original?

Raspuns: Buna ziua, schimbarea touchscreen-ului la nokia 520 dureaza aproximativ 15-20 minute. Va asteptam la service-ul nostru gsm pentru inlocuirea digitizerului.

Mioara

Rating

Buna, am un telefon Nokia si l-am scapat pe ciment...display-ul functioneaza dar nu mai preia comenzile tactile. Am nevoie de un geam cu touchscreen nokia lumia 520 original?

Raspuns: Buna ziua, display-ul nu are nici un fel de problema si telefonul dvs. nokia lumia 520 are nevoie de un touchscreen cu geam original.

Mocofan Claudiu

Rating

Salut, am un nokia lumia 520 si am o crapatura mica pe touchscreen. Se poate repara sau trebuie inlocuit?

Raspuns: Buna ziua, trebuie sa inlocuiti touchscreen-ul la nokia lumia 520 original deoarece acesta nu poate fi reparat. O zi buna.

Scuby

Rating

Am montat ieri pe telefon acest touchscreen nokia lumia 520 original si functioneaza super, thx.

Georigana

Rating

Buna, care este pretul manoperei de inlocuire a geamului cu touchscreen de nokia lumia 520 original?

Raspuns: Buna ziua, service-ul nostru gsm dispune de cele mai mici preturi la manopera de inlocuire a touch-ului de nokia lumia 520 original. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic. O zi buna.

Flavian Radu

Rating

Salut, imi apar niste dungi pe ecran..care este problema? trebuie sa inlocuiesc touchscreen-ul la telefonul meu nokia lumia 520?

Raspuns: Buna ziua, pentru a va putea oferii mai multe informatii despre problema telefonului dvs. Nokia Lumia 520 trebuie sa va prezentati la sediul service-ului nostru. Inlocuirea touchscreen-ului se face doar dupa o investigare amanuntita.

Ghimpeteanu Mihaela

Rating

Primit si inlocuit touchscreen-ul la nokia lumia 520. este super ms

Adrian

Rating

Buna seara! Mi-a scapat telefonul pe gresie si mi s-a spart touchscreen-ul,dar nu mai functioneaza decat o mica parte a ecranului,restul nu mai functioneaza,nici senzorii de jos.Trebuie schimat decat Touchscreen-ul nu??? Vreau sa comand si eu touchscreen-ul sau sau pe langa el mai trebuie ceva??

Raspuns: Buna ziua, va recomandam sa apelati la un service gsm de specialitate pentru a identifica problema telefonului. Din ceea ce spuneti dvs. noi credem ca este necesar o inlocuire touchscreen Nokia Lumia 520 original. O zi buna.

cosmin

Rating

Am un nokia lumia 520 lam scapat jos si sa spart ecranul touchscreen-ul nu functioneaza nici senzorii de jos ce e de facut

Raspuns: Buna ziua, cel mai probabil aveti nevoie de o inlocuire touchscreen nokia lumia 520 original. Pentru mai multe informatii despre manopera va rugam sa ne contactati telefonic. O zi buna.

Răzvan

Rating

Buna ziua.Fără să vreau am scăpat telefonul meu (Nokia lumia 520)pe jos si sa spart într-un colț.Toate butoanele de jos nu mai merg.Ca să iies de undeva trebuie să închid telefonul si să îl pornesc.Va rog sfaturi!

Raspuns: Buna ziua, telefonul dvs. necesita inlocuirea touchscreen -ului. Pentru comnezi si montaje la Service -ul nostru GSM, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0763 5555 66. O zi buna.

Marius

Rating

Va salut, am si eu o problema la telefon,mi,a cazut telefonul si m s,a inflorat tot geamul,nu are niciun punct negru pe display,se poate schimba doar geamul? Multumesc

Raspuns: Buna ziua, aveti nevoie de un touchscreen nokia lumia 520. Pentru a achizitiona unul, plasati o comanda online (pe site) sau telefonica la numarul afisat la contact. O zi buna.

Levy

Rating

Vă salut, am o întrebare, touchscreen-ul pt. Nokia lumia 520 vine cu bandă adezivă, sau fără? Contează ce rev. este? Mersi mult

Raspuns: Buna ziua, digitizer -ul este compatibil cu orice revizie si nu este comercializat cu banda dublu adeziv. O zi buna.

alin

Rating

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Cat m-ar costa inlocuirea touch-ului la Nokia 520,cu transportul telefonului cu tot din Pitesti? Multumesc

Raspuns: Buna ziua, pentru mai multe informatii referitoare la pretul manoperei si durata de inlocuie a touchscreen -ului nokia lumia 520, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0763 5555 66.O zi buna.

Ionut

Rating

Buna ziua .as dori si eu o inlocuire a touchscreen-ului Nokia lumia 520.dar foresc sa stiu cat costa transportul ,cat costa sa mil inlocuiasca .si pretul acestui produs..o zi buna

Raspuns: Buna ziua, pentru mai multe informatii referitoare la timpul de efectuare si pretul manoperei de inlocuire Touchscreen / Digitizer Cu Rama Si Sticla / Geam Nokia Lumia 520 Original, va rugam sa contactati departamentul call center la numarul de telefon 0763 5555 66. O zi buna.

Cosmin_Tarcaet

Rating

Buna seara am un nokia lumia 520, l-am scapat jos si sa crapat touscreenu dar merge perfect, se poate sa fie ecranu spart sau doar touscreenu?

Raspuns: Buna ziua, se poate crapa atat touchscreenul cat si display-ul si inca sa fie functionale. Va recomandam sa apelati la un service gsm din Bucuresti sau Romania, pentru a va putea informa cu privire la defectiunea telefonului. O zi buna.

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Geam cu Touchscreen Nokia Lumia 520

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Geam cu Touchscreen Nokia Lumia 520