-21 %

Display iPhone 6s Display NEGRU

Pret special 94,00 Lei

Pret: 119,00 Lei

 
 
Cumpara 2 cu 89.99 Lei/buc
Cumpara 5 cu 84.99 Lei/buc

Display iPhone 6s Display NEGRU Pret: 94,00 Lei

Categorie: iPhone
Cod: GSM30845

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Display iPhone 6s Display NEGRU

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Display iPhone 6S cu touchscreen

Specificatii

Culoare Negru
Model compatibil iPhone 6S
Tip Display LCD

 

Dacă telefonul dvs. are probleme de afișare a imaginii, un ecran tactil care nu răspunde, fisuri fizice sau zgârieturi pe geam, această piesă este ceea ce aveți nevoie.

Perfect pentru înlocuirea ansamblului digital și a ecranului LCD vechi, deteriorat sau care nu funcționează

Fiecare articol va fi verificat și în stare bună înainte de expediere

Va rugam sa montati acest produs doar in service -uri gsm de specialitate .

 

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Display iPhone 6s Display NEGRU au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Display iPhone 6s Display NEGRU poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Cumperi fara griji! Acest produs beneficiaza de GARANTIE 3 luni.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Display iPhone 6s Display NEGRU

Roby

Rating

Dupa ce am cumparat un iPhone 6s i-am montat un geam de protectie dar display-ul tot s-a spart pentru ca l-am lovit prea rau. Cat ma costa manopera de inlocuire a display-ului de iPhone 6s original?

Raspuns: Buna ziua, pentru mai multe informatii despre operatiunea de inlocuire display iPhone 6s original negru va rugam sa ne contactati telefonic.

Georgica Geo

Rating

Oferiti factura si garantie pentru acest display iphone 6s cu touchscreen original negru? Cat dureaza schimbarea la service-ul dvs. gsm?

Raspuns: Buna ziua, oferim factura si garantie pentru toate piesele iPhone originale comercializate. Manopera de inlocuire la un display iPhone 6s cu touchscreen original, dureaza aproximativ 10-15 minute si se face pe loc la sediul service-ului nostru gsm din Bucuresti.

Florentina Cainamisir

Rating

Am cumparat un iPhone 6s si ecranul nu mai afiseaza bine culorile, ce imi recomandati sa cumpar? Un display, touchscreen, geam sau ansamblul complet display+touch+sticla?

Raspuns: Buna ziua, pentru a remedia defectiunea telefonului dvs. va trebui sa achizitionati ansamblul complet display iPhone 6s cu touchscreen original. O zi buna.

Stefan

Rating

Buna ziua, am un iphone 6s si ecranul tactil nu mai raspunde comenzilor...display-ul inca se mai deschide atunci cand aprind telefonul.De la ce poate fi problema?

Raspuns: Buna ziua, mai muit ca sigur touchscreen-ul nu mai este functional, insa, din pacate la acest model nu se poate schimba decat ansamblul complet display,touch si geam iPhone 6s original. O zi buna.

Geoko

Rating

Manopera de schimbare a oricarui display iPhone 6s original cu touchscreen se face pe loc la service-ul dvs. gsm?

Raspuns: Buna ziua, montajul oricarei piese iPhone originale se face pe loc la sediul service-ului nostru gsm si dureaza aproximativ 15 minute. O zi buna.

Geanina Radu

Rating

Buna ziua, am cumparat un iphone 6s din reprezentanta Apple si l-am scapat in apa din greseala. Am fost cu el la garantie si cei de acolo mi-au spus ca nu mi-l mai pot repara deoarece din vina mea s-a stricat. Display-ul se aprinde doar ca nu mai preia comenzile tactile.

Raspuns: Buna ziua, va asteptam la sediul service-ului nostru gsm pentru o investigatie mai amanuntita a telefonului. In principiu, daca problema este de la ecran acesta poate fi inlocuit extrem de usor si rapid. O zi buna.

Vladisvlau Comaevici

Rating

Am un iPhone 6s si de vreo saptamana imi apar dungi pe ecran fara sa-i fi facut ceva.. poate fi de la software? Inca am garantia la telefon si nu as vrea sa inlocuiesc ecranul sau display-ul complet.

Raspuns: Buna ziua, acele dungi apar in urma unor socuri mecanice la care a fost supus display-ul. Va asteptam la sediul service-ului nostru gsm pentru o investigatie amanuntita, ca mai apoi sa va putem spune daca aveti nevoie de o inlocuire display iPhone 6s cu touchscreen original. O zi buna.

Radu

Rating

Am inlocuit geamul la un iPhone 6s saptamana trecuta si acum i-am spart tot display-ul cred. Nu se mai aprinde decat uneori si touchscreen-ul se blocheaza mereu. Cam cat dureaza montajul display-ului complet la un iPhone 6s ? si ce pret are manopera?

Raspuns: Buna ziua, pentru o protectie mai buna va recomandam geamurile, foliile sau husele de protectie. Va asteptam la sediul service-ului nostru pentru operatiunea de inlocuire display iPhone 6s cu touchscreen original. Montajul se face pe loc si dureaza aproximativ 10 minute.

Flori

Rating

Am scapat ieri telefonul pe jos dar nu a cazut pe ecran, in urma impactului display-ul afiseaza intreruperi si au aparut niste peste pe sticla. Se mai poate repara sau am nevoie de o inlocuire display iPhone 6s cu touchscreen original ? Aveti service-ul gsm in Bucuresti?

Raspuns: Buna ziua, din pacate ecranul nu se mai poate repara si este necesara o inlocuire display iPhone 6s original. Va asteptam la sediul service-ului nostru gsm din Bucuresti pentru montaj. O zi buna.

Cornel Vasile

Rating

Ieri am fost la al dvs. service gsm din bucuresti sa imi schimbe display-ul iphone-ului 6s si functioneaza fara probleme. Multumesc.

Vladovici Elisa

Rating

Am achizitionat un display iPhone 6s original din alta parte si mi l-am montat la un service gsm din bucuresti, dar acestia cred ca nu l-au fixat bine deoarece este desfacut putin pe margini. Daca vin la dvs. va puteti uita la el?

Raspuns: Buna ziua, probabil carcasa este putin torsionata si din acest motiv nu s-a putut face in conditii optime schimbarea display-ului la iPhone-ul 6s. Va asteptam la sediul service-ului nostru din Strada Vaselor nr. 43, Bucuresti pentru o mica investigatie. O zi buna.

MARCEL DANILIUC

Rating

cat costa pt 6s?

Raspuns: Buna ziua, pretul produselor este afisat pe site-ul nostru, iar al manoperei pe ServiceGSM.ro. O zi buna.

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Display iPhone 6s Display NEGRU

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Display iPhone 6s Display NEGRU