-22 %

Acumulator iPhone 6 1810 mAh

Pret special 35,00 Lei

Pret: 45,00 Lei

 
 

Acumulator iPhone 6 1810 mAh Pret: 35,00 Lei

Categorie: Acumulatori iPhone
Cod: GSM23527

Oferim si montaj/schimbare/inlocuire contra cost pentru majoritatea componentelor.
Comanda online pentru a beneficia de reduceri si vouchere.
Comanda telefonic la numarul 0763555566 
Comanda minima este de 20 RON.

Program comenzi telefonice
L-V 10:00 - 18:30

Detalii pentru produsul Acumulator iPhone 6 1810 mAh

Detalii Produs Magazin Accesorii Telefoane Mobile :

Baterie Acumulator iPhone 6 1810 mAh .

Acumulator tip Li-Polymer, 3.82V .
Capacitate 1810 mAh .
Acumulator iPhone 6 de o calitate superioara
Va recomandam sa montati acest produs doar in service-uri de specialitate .

Marja de retur este de maximum 0.5%. Cea mai buna calitatea de pe piata Europeana. Toate Bateriile au teste de calitate si conformitate. Recomandam cu cea mai mare incredere.

Stoc real, cel mai mic pret.

Preturile afisate contin TVA. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile pentru produsul Acumulator iPhone 6 1810 mAh au caracter informativ, pot fi modificate fara instiintare prealabila. Pret Acumulator iPhone 6 1810 mAh poate fi schimbat fara notificare prealabila.
Va rugam verificati APN-ul acumulatorilor. In detalii sunt trecute toate APN-urile cu care sunt compatibile. Inlocuieste / schimba acumulatorul iPhone vechi cu unul nou. Baterii si acumulatori originali, usor de inlocuit, pentru orice tip de telefon mobil.

Comentarii clienti

Ce spun utilizatorii despre Acumulator iPhone 6 1810 mAh

Cazacu Laurentiu

Rating

Salut, am si eu un iPhone 6 si vreau sa inlocuiesc acumulatorul...cand pot sa vin?

Raspuns: Buna ziua, pentru informatii suplimentare despre manopera de schimbare a acumulatorului de iPhone 6 original va rog sa ne contactati telefonic. O zi buna.

Vali Birian

Rating

Daca plasez o comanda online pentru un acumulator iPhone 6 Original cand ajunge la mine? sunt din Bucuresti

Raspuns: Buna ziua, acumulatorul de iPhone 6 Original va ajunge la dvs. in maxim 24 ore sau aveti posibilitatea de a va prezenta la sediul magazinului nostru pentru a ridica piesa. O zi buna.

Flory

Rating

Am cumparat zilele trecute de la dvs. un acumulator iPhone 6 original si abia azi am reusit sa-l montez....merge fara probleme iPhone-ul acum. Multumesc

Mihaela Diaconu

Rating

daca achizitionez acest acumulator iPhone 6 original si il montez in service-ul dvs. gsm beneficiez de garantie?

Raspuns: Buna ziua, service-ul nostru gsm va ofera factura si garantie pentru toate piesele de iPhone originale inlocuite, in cazul dvs. acumulator iphone 6 original.

Sharky

Rating

Cum pot intru in posesia unui acumulator iPhone 6 original? Trimiteti si prin curier?

Raspuns: Buna ziua, pentru a intra in posesia unui acumulator iPhone 6 original trebuie sa plasati o comanda telefonica/online. Livrarea se face prin curierat rapid sau va puteti prezenta la sediul magazinului nostru din Bucuresti. O zi buna.

Missoni Relu

Rating

Salut, la acest acumulator iphone 6 original pretul include si tva? Oferiti montaj?

Raspuns: Buna ziua, pretul include tva si oferim montaj pentru majoritatea pieselor iPhone. La iPhone 6 Plus, inlocuirea bateriei dureaza aproximativ 15 minute. O zi buna.

SHOOBY

Rating

Am inlocuit azi vechea baterie cu acest acumulator original de iPhone 6 si merge super. ms

Virgil Rotaru

Rating

Buna ziua, de vreo doua saptamani bateria iPhone-ului meu 6 nu se mai incarca.... initial am crezut ca este de la cablul de date, insa am cumparat unul nou si problema persista. Vreau sa cumpar un acumulator iPhone 6 original si sa-l schimb la service-ul gsm pe care il detineti. Cum putem lua legatura?

Raspuns: Buna ziua, aveti la contact informatii despre adresa sediului nostru si un numar de telefon. Pentru manopera de inlocuire a acumulatorului de iPhone 6 original va oferim cel mai mic pret. O zi buna.

Kitto

Rating

Pot sa inlocuiesc singura acumulatorul la un iPhone 6?

Raspuns: Buna ziua, va recomandam sa apelati la service-uri gsm profesioniste care sa se ocupe de reparatia oricariei piesa de iPhone originala, in cazul dvs. inlocuirea acumulatorului iPhone 6 original. O zi buna.

nkusor

Rating

Am cumparat acumulator iPhone 6 original de la magazingsm.ro, unde l-am si montat. Timpul de schimbat acumulatorul a fost de 4 (patru) minute. Au trecut cateva zile de atunci si pot spune ca noua baterie este perfecta !!!

Razvan

Rating

A trecut o saptamana de cand folosesc telefonul cu acest acumulator,sunt foarte multumit de el acum bateria tine ca la inceput.Multumesc

Deaconu Adina

Rating

Ce garanție are produsul?

Raspuns: Buna ziua, pentru produsul Acumulator Baterie iPhone 6 1810 mAh, garantia este de 12 luni. Va multumim, O zi buna.

Deaconu Sergiu

Rating

Vreau un acumulator original

Raspuns: Buna ziua, pentru a plasa o comanda de Acumulator / Baterie iPhone 6 1810 mAh, va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0763.55.55.66 sau ne lasati un nr de contact. Va multumim, O zi buna.

Trimite comentariu

Trimite comentariu pentru produsul: Acumulator iPhone 6 1810 mAh

Cate stelute acordati?*

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating
Secure code


Sunteti pe pagina produsului Acumulator iPhone 6 1810 mAh